Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує в суддівському кріслі російського шоу "Голос".

Для чергового ефіру на путінському телеканалі Ані Лорак наділа дивне біле плаття з мереживом і пишним подолом. Артистка стоїть у неприродній позі, розвівши руки і склавши пальці "рогатками". Волосся співачки розпущене, а на обличчі стриманий макіяж. Шанувальники помітили, що Лорак підкачала губи, і вважають, що співачка робить "уколи краси", адже її обличчя сильно змінилося.

У підписі до фотографії Ані Лорак привітала фоловерів зі святами: "Слухайте свій внутрішній Голос! Кохайте і будьте коханими! Добра і миру вашому дому! З Новим Роком!". Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього неоднозначного фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Багато також зазначили в коментарях, що Лорак захопилася збереженням молодості і виглядає вже не так, як раніше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фігура нормальна, але обличчя сильно змінилося, помінялася і стала на себе не схожа", "Про яку красу йде мова? Жахливе обличчя", "Плаття гарне", "Співачка-несмак!", "Як завжди витончена, красива жінка!", "Обличчя красиве, це погане світло", "Така награна зроблена кам'яна посмішка", "Сукня фантастична", "Ані Лорак, не роби ніякої пластики, ти красива і так", "А що буде далі? Навіщо себе спотворювати? Шкода", "Вона тупа і вульгарна старушенція!", "Треба терміново зайнятися фігурою. Перегляньте відео з голосу – жах! Зрозуміло, що тут ви себе фотошопите і витягаєте, але у прямому ефірі це неможливо", "Ти просто супер", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".