Одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто балує мільйони своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так і в цей раз модель опублікувала нові фото, на яких постала на огляд публіки в незвичному образі.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі зіркової моделі, вона позує в екстравагантному вбранні, яке повністю приховує її тендітне тіло, але від знімки того не менш спокусливі. Так, для фотосесії Джіджі одягла білу блузку з жабо, поверх якої накинула чорне пальто на гудзиках. На руках моделі червоні шкіряні рукавички, а на голові оригінальний капелюшок з прикрасами у вигляді квітів і ягід.

В одній руці дівчина тримає коричневу сумку цікавого забарвлення, а в другій руці у неї парасолька з незвичайною рукояткою у вигляді голови птиці. При цьому шанувальники помітили, що волосся у Джіджі, яке визирає з-під капелюшка, помінялося у відтінку, мабуть, дівчина одягла перуку. На її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

У підписі до фотографії Хадід привітала шанувальників з Новим роком: "Тільки ложка цукру допомагає 2018 року піти... найчудовішим чином! З Новим роком!", - написала модель. Шанувальники дівчини не залишилися байдужими і почали активно обговорювати її нову публікацію. "Це справжній колір твоїх очей?", "Так чудово! Ти дуже круто виглядаєш", "Шикарно", "Я не можу вирішити, мені сподобалася ця фотографія через композицію чи місце, але вона дійсно хороша", "Ти така мила", "Ти виглядаєш як Мері Поппінс і красива", "Дуже люблю такі фотографії", "Дуже красива", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, український наряд допоміг Джіджі Хадід повністю розкритися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю.