Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової цього разу, вона позує за сніданком в Парижі.

Мабуть, наречений Решетової російський репер Тіматі повіз дівчину святкувати Новий рік в Парижі. Анастасія позує на терасі з масивними поручнями, а за її спиною видно Ейфелеву вежу. Поруч з нею видно столик зі сніданком. Модель одягнена в світлий халат, її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Шанувальники також зазначили, що Настя стала виглядати краще після того як "спустила" накачані губи.

Варто відзначити, що раніше в записі репера Тіматі також з'явилися фотографії з цієї тераси з видом на головну пам'ятку Парижа. У підписі до свого знімка Анастасія Решетова написала: "Коли ти у найфотогенічнішому місті і тебе постійно хочуть фотографувати, то регулярне оновлення контенту вам забезпечено".

Фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі вирішили, що Тіматі повіз Настю в Париж, щоб зробити пропозицію, однак, він зробив це раніше, тепер закохані планують весілля.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Яка ви красива", "Ангелятко", "Шкода, небо похмуре", "Ви що, з номеру не виходите?", "Красиво, нічого сказати", "Можна було просто написати, що тебе постійно хочуть", "Нереальна красуня", "Дуже красива і дуже красиво", "Фон такий похмурий", "Халат все псує", "Настя, як вам добре з невеликими губами", "Весілля буде в квітні?", "Красуня один словом, гарного відпочинку", - пишуть в коментарях до фото Решетової.

Нагадаємо, наречена Тіматі затьмарила мережу фото в купальнику, чоловіки облизуються.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.