Сімейне життя знаменитої пари Ксенії Собчак і Максима Віторгана останнім часом викликає багато домислів. Чутки про розпад пари вже курсують в ЗМІ і соцмережах досить довго.

То актора папараці застукають без обручки, то телеведучу побачать в компанії з іншим чоловіком. Романи на стороні приписують як Собчак, так і Виторгану. Прямі відповіді на питання "Чи вони й досі разом?" зоряне сімейство не дає.

Ситуацію прояснили останні пости пари в соцмережах. Собчак і Віторган одночасно опублікували знімки літаків і однаково підписали "полетіли". При чому на фото у кожного з подружжя літаки різних авіакомпаній.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коли підписники почали дивуватися, актор розкрив карти.

Максим Віторган виклав відео, де він, сидячи в літаку, говорить: "Ну от і все, розлетілися!". Тут в кадрі з'являється його дружина, і вони разом починають весело сміятися.

Ще до цього, Ксенія і Максим разом з'явилися на вечорі в консерваторії.

Нагадаємо, Віторган змусив коханця Собчак зникнути: шлюбна історія стає все цікавіше

Вся справа в тому, що нинішній чоловік Собчак Максим Віторган серйозно поговорив зі своїм суперником і чоловіком теледіви, Костянтином Богомоловим, після чого той зібрав речі і разом з колишньою дружиною поїхав у відпустку. Наголошується, що Богомолов поїхав на новорічні свята до Берліна разом з екс-дружиною Дариною Мороз і дочкою Анною. Сім'я відпочиває в Європі вже кілька днів, але для вирішення робочих питань режисерові доводиться іноді повертатися до Москви.

Як повідомляв "Знай.uа" Макаревич повністю розбив російську реальність.

Лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич відреагував на масові заборони концертів, які відбуваються в Росії. Музикант, який відкрито підтримував Україну зазначив, що в результаті внесених заборон погіршується ставлення молоді до нинішньої російської влади.

Також "Знай.uа" писав, що наречена Тіматі спокушає подруг дорогими подарунками за його рахунок, а він і радий.