Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії.

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує біля готелю на тлі високих пальм. Лорак стоїть на пляжі в легкому світло-блакитному костюмчику, який складається з коротких шортиків і блузки з рукавами. На ногах у співачки тапочки, а на очах темні окуляри, її волосся зібране в пучок на маківці. Геолокація до фотографії свідчить про те, що Ані Лорак поїхала відпочивати в американське місто Майамі, що в штаті Флорида.

Останнім часом у Лорак було багато концертів у рамках туру по російських містах з шоу "Діва". Далі пішли новорічні корпоративи та зйомки в російському "Блакитному вогнику". Також нещодавно співачка презентувала кліп на нову пісню "Сон". Все це, звичайно, вимагало багато сил і часу, і ось тепер, нарешті, артистка знайшла час для відпочинку. І якщо пляжні фотографії її колеги-артисти почали публікувати ще напередодні Нового року, то Лорак виклала такий знімок вже після свята.

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями гарного відпочинку, але є і ті, кому її фото не сподобалося. Багато також зазначили в коментарях, що Лорак захопилася збереженням молодості і тепер виглядає вже не так, як раніше.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі. Скандальна співачка показала афішу чергового виступу на російському телеканалі.