Маленькі українці мають право на мрію, і навіть більше, на те, щоб ця мрія збулася. Так, 7 січня у рамках "Вікна-новини" стартує новий спеціальний проект "Можливо все".

Головне завдання циклу сюжетів, які покажуть по ТБ до 11 січня, - дати дітям можливість повірити в диво і здійснити їх заповітні мрії.

Виконувати дитячі мрії будуть Олег Винник, Дар'я Трегубова, Соня Плакидюк та популярний український гурт KAZKA.

Олег Винник
Олег Винник

Все почалося з того, що напередодні новорічних свят у редакцію програми "Вікна-новини" прийшло багато листів від дітей з різних куточків України.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Винник
Олег Винник

Життя багатьох з них непросте: одним дітям доводиться боротися з тяжкою недугою, в інших немає можливості займатися улюбленою справою, а хтось і зовсім позбавлений батьківського піклування. Однак усіх цих діток об'єднує одне – мрія. П'ять історій юних героїв і увійшли до спецпроекту "Можливо все".

Варто нагадати, що про те, що співак Олег Винник – всеукраїнський улюбленець жінок, вже давно не таємниця. Але часто хвороблива прихильність доводить "вовчиць" до страшних вчинків. Нещодавно він зізнався: красуні готові на все, щоб здивувати свого кумира і сподобатися йому. За словами Винника, одна дівчина "вирізала" у себе на руці ім'я знаменитості.

"Колись одна дівчина зробила собі шрамування на руці, вибила напис" OLEGG "від ліктя до кисті. І я бачив його ще зовсім свіжим. Але відразу сказав, що проти таких речей", - поділився співак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український співак Олег Винник любить бути в центрі уваги, проте може самоіронічно пожартувати над цим.

"Одного разу Потап пожартував про мене дуже влучно, і якось відклалося в пам'яті. Він сказав, що якщо Винник стоїть на одному місці довше трьох хвилин, навколо нього починають будувати сцену (посміхається). Я дійсно люблю якісні зважені талановиті жарти, для яких є підстава", — розповів Олег Винник.

Нагадаємо, найяскравіші пародії від зірки "Кварталу 95" Олени Кравець: інтим по телефону з Савченко і оргазм від Винника.

Як повідомляв Знай.uа Винник ефектно привітав вовчиць з Новим роком, мало не відморозив "хвіст".

Знай.uа писав, Винник розкрив секрет створення головного хіта: вовчиця була голодною.