Відомому акторові із США, володарю двох номінацій на "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA за ролі в таких фільмах, як "Мій хлопець — псих" і "Афера по-американськи", Бредлі Куперу сьогодні, 5 січня, виповнюється 44 роки.

В честь цього давайте згадаємо його кращі правила життя.

• На жаль, коли мене просять про послугу, я ніколи не можу відмовити. Якщо я не допоможу людині, то буду мучитися. Так мене виховали.
• Якщо ділити світ тільки на чорне і біле, щасливий не будеш. Додайте кольору!
• Добре, коли ти можеш вирішити проблему за іншу людину. Якщо знаєш, що можеш, — роби.
• Чим старше стаєш, тим впевненіше себе почуваєш. В моєму випадку впевненість у собі пов'язана з тим, що я все менше схожий на інших членів моєї сім'ї.
• Якщо хтось в вас закоханий, ви це відчуєте. Як? Не знаю — адже це хімія, магія, чудо.
• Я не знаю, що це — тварини інстинкти чи щось інше, але чоловіки у суспільстві жінок поводяться в точності як павичі: розпускають хвости.
• До життя потрібно ставитися з гумором. У всьому можна знайти щось смішне.

Нагадаємо, Колишня дружина Джонні Деппа розповіла про його роздвоєння особистості: я просто каменела, бачачи його Монстра

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Голлівудська актриса Ембер Херд розповіла, що її колишній чоловік Джонні Депп страждає роздвоєнням особистості. Про це пише The Hollywood Reporter.

видання з'явилися документи, які актриса надала суду після звинувачення екс-чоловіка в домашньому насильстві. Серед них є заява про важкий характер Деппа.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Віторган прокоментував розлучення з Собчак: ось і все, розлетілися

Сімейне життя знаменитої пари Ксенії Собчак і Максима Віторгана останнім часом викликає домислів. Чутки про розпад пари вже курсують в ЗМІ і соцмережах досить довго.

То актора папараці застукають без обручки, то телеведучу побачать в компанії з іншим чоловіком. Романи на стороні приписують як Собчак, так і Виторгану. Прямі відповіді на питання "Разом вони?" зоряне сімейство не дає.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мати Бреда Пітта мріє подивитися в очі Анджеліні Джолі: вона зверталася жорстоко і маніпулятивно, вона зіпсувала життя сина