Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в купальнику.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в яскравому рожевому купальнику-бікіні, який підкреслює соковиті форми артистки. Співачка лежить на пляжі біля самої води, заплющивши очі від задоволення. Її ноги торкаються моря, а поруч з головою якісь пляжні зарості. Пишне кучеряве волосся Насті розпущене і торкається піску, а на обличчі не видно макіяжу, співачка лежить на боку у спокусливій позі.

У підписі до фотографії Каменських залишила хештег "sirena", але шанувальники вирішили, що в такому образі вона більше схожа на русалку. Геолокації до фотографії Настя не залишила, так що фоловерам залишається тільки здогадуватися, куди співачка відправилася на новорічні канікули. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Красуня!", "Ваууу, яка русалонька мила", "Це фотошоп?", "Дуже красива", "Анастасія, шикарна дівчина, і відмінний майстер своєї справи", "Настя, яка Ви красива, супер!", "Мені здається, все стало дуже вульгарно", "От же сексі", "Ретуш видно не озброєним оком", "Підкажіть, що за фільтр на фото?", "Супер красуня", "А хвіст де свій загубила, русалка?", "Настя на тлі морської капусти", - пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.