Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковски, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковські стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковські продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, який і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий короткий ролик, на якому дефілює на знімальному майданчику у відвертій сукні. Вбрання, в якому Емілі з'явилася перед камерою повністю приховує її соковите тіло, але при цьому воно прозоре і має пікантний виріз у зоні декольте. Ратаковськи походжає по майданчику, а за її спиною спокійно сидять люди і щось роблять за комп'ютером, здається, на модель ніхто не звертає уваги.

У підписі до відео Емілі Ратаковськи написала: "Примірка для @peter_dundas сьогодні! Спасибі @evbousis і @emmajademorrison за це гарне плаття". Шанувальники Емілі і почали засипати дівчину компліментами в коментарях. Багатьом її відео дуже сподобалося, деякі вважають, що дівчині варто бути скромніше, а інші говорять, що вона занадто худа і їй варто більше їсти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я хочу тебе, крихітко", "Ти занадто прекрасна", "Ти назавжди залишишся моєю найулюбленішою знаменитістю, дуже гаряча", "Жінка в червоному", "Подивіться на мене, я йду зі своєю маленькою талією і підробленими губами", "Червоне плаття підносить тебе, моя любов", "Красива і дуже сяюча", "Дуже модна", "Надихаюча жінка", "Ти прекрасна, моя душа", "Візьми мене під своє крило", "Абсолютна досконалість", - пишуть фоловери в коментарях до фото Ратаковськи.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.