Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала зворушливе фото з чоловіком. На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує разом з чоловіком Владом Топаловим на засніженому дворі біля будинку. Закохані, які всього місяць тому вперше стали батьками виглядають неймовірно щасливими, і це, незважаючи на те, що, за словами Регіни, всю ніч не спали.

На знімку співачка позує в теплому пуховику кольору хакі, синіх джинсах з бежевою шапкою на голові. Навколо шиї у неї сіро-червоний шарф, а на ногах сірі угги. Влад Топалов одягнений у червону куртку, світлі спортивні штани і валянки. У нього біла шапка і картатий шарф. Судячи з фотографії, молоді батьки весело проводять час і намагаються не сумувати, незважаючи на втому.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко написала: "Сьогодні взагалі не спали, а по нам і не скажеш. План на канікули майже виконано: Серіал «Анатомія Пристрасті»; «Таємна опора» Л. Петрановська; «Чого хоче ваш малюк» Трейсі Хогг; «Найважливіша книга для Батьків» Ю. Гіппенрейтер. Сім'я веде роботу над собою. #семейныебудни. А у вас як справи?". Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на фото вони з Владом такі щасливі.

"Ти таке сонечко!", "Ви молодці! Щастя Вам і міцного здоров'я!", "Я від вас у захваті!", "Ви такі класні", "Класна пара", "Регіна, а хто вам з дитиною допомагає?", "Ви кращі, так тримати!", "Ви молодці, так тримати!", "Солодка парочка", "Регіна, які в тобі батарейки стоять?", "Щастя вам та вашій родині!", - пишуть розчулені шанувальники в коментарях до фото Регіни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.