Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в примірювальній.

Так, на знімку, який з'явився на сторінці світської левиці, вона постала на огляд публіки у сірому костюмчику, який складається з коротенького топа і лосин. Судячи з фото, зірка забула надіти бюстгальтер під топ, тому всі бачать її соски. На ногах Кардашьян довгі бежеві ботфорти на шпильках, які вона натягнула вище колін. Волосся Кім розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії світська діва написала: "Ранкова примірка". Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

"Що за лялька?", "Кім Кардашьян красуня", "Кращі соски за всю історію", "Що, чорт візьми, ти носиш?", "Барбі", "Чому ви так зіщулилися?", "Я просто бачу силікон", "Щось не так з цією фотографією", "Все, що вона робила, це приміряла одяг", "Так Кім, ти виглядаєш так мило", "Схожа на інопланетянина", "Черевики прекрасні! Цей вбрання виглядає так, як ніби воно було випране з темними речами", "Дивлюся на прекрасну Кім! Це чоботи Кендалл чи Кайлі?", "Це жахливе вбрання", "Якщо б у мене було стільки одягу на вибір!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.