Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз відпочиває на Мальдівах, поділилася із шанувальниками дивними фото у чорно-білих тонах.

Лобода
Лобода

Атмосферних кадром виконавиця поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На знімку артистка сидить боса на дерев'яному порозі, опустивши голову на руки, обличчя Світлани при цьому не видно.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

"Стан. Атмосфера. Душа", - залишила співачка меланхолійну напис, який наштовхнув її фанатів на думку, що їх улюблениця сумує або навіть знаходиться в депресивному стані.

"Сильна, але слабка, ніжна дівчина", "Лобода, з якого періоду з'явилася депресія? Як ніби після лікарні", "Стан морок, чорно-біла, де життєрадісний настрій", "Я сумую, за тобою сумую", "Стан душі на даний момент "," Фотка, як стан душі "," Ви сумуєте? " - допитуються стривожені підписники.

Крім того, Лобода показала ще декілька фото і відео в своїх "історіях" мікроблога. На кольоровому знімку співачка сидить на тлі все тієї ж локації, задумливо дивлячись у камеру. Наостанок артистка вирішила заінтригувати фанів, і показала їм постільна фото, правда, в кадр потрапили лише її засмаглі оголені ноги.

"Тепер знімаю все", - загадково підписала Лобода, залишивши простір для фантазії користувачів мережі.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії і отримує там нагороди, підтвердила чутки про роман з німецької рок-зіркою Тіллем Ліндеманном.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Вперше на своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала їхнє спільне фото.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто тішить своїх шанувальників яскравими відеокліпами та фотографіями в соціальних мережах, повторно заінтригувала фанатів.

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

Знаменитість виклала відео з аеропорту, в якому анонсує спільну зі своєю старшою дочкою Євою подорож.

Також Знай.ua писав про те, що Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.