Донька української суперблондинки Олі Полякової виклала фото у бікіні. Про це пише Clutch.

Артистка Оля Полякова вирушила з сім'єю на відпочинок у Таїланд. Зірка із задоволенням публікує спокусливі фото з курорту, а дочка вже слідує її прикладу.

Так, 13-річна Маша сфотографувалася в жовтому бікіні на тлі морського заходу.

"Доброго ранку", — прокоментувала нову публікацію дочка Полякової.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Підписники тут-таки розсипалися у компліментах Маші і почали відзначати її схожість з мамою.

"Машенцій, волосся просто краса!", "Дуже гарне фото! І ти, Машенька, дуже красива! Вся в красуню-маму! Не звертай уваги на тих одноклітинних, які пишуть гидоту… Це вони тому, що мізків не мають…", "Хочу такий купальник", "Машка, ну ти взагалі бомб. Кайфую!", "Ти на маму схожа", "Вау, ідеальне фото!", "Красуня!", "Прямо двійник мами, тільки з коричневим волоссям", "Красуня, дуже схожа на маму!", "Дуже схожа На маму!"— написали в Мережі.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Оля Полякова порадувала своїх шанувальників новим "старим" знімком, на якому виконавиці всього 16 років. Варто відзначити, що Оля час від часу любить викладати "раритетні" фото.

Майбутня зірка зображена в обтягуючому платті і з зібраним в пучок волоссям. Про це стало відомо завдяки новому посту в Instagram зірки.

У свою чергу фани відзначили, що старша дочка співачки дуже схожа на свою зіркову маму на цьому фото. "Красива, старша – мамина копія", "Таке відчуття, що це ваша старша донька", "Відразу можна подумати, що це ваша дочка. Красива", "Боже, Маша просто вилита ви! Треба ж так", – пишуть одні.

Нагадаємо, Оля Полякова заінтригувала новеньким тизером "Свінгери-2", однак це сподобалося далеко не всім.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомі українські співачки Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Tayanna, Даша Астаф'єва та Мішель Андраде стали героїнями передноворічної соціальної сесії "Пом'ята, але жива!".

Також Знай.ua писав, Оля Полякова похвалилася неймовірним тропічним нарядом посеред зими.