Артист студії "Квартал 95" розповів про те, як на нього під час поїздки на машині "вийшли кілька чортів" і влаштували бійку. Про це в середу, 9 січня, повідомляє видання Политека.

"Нещодавно була ситуація. Ми зупинилися на заправці. Слідом зупинилася машина, вийшли кілька чортів і кажуть: "Ну шо, пацани, влаштуємо КВН?" Ми їм: "Давайте ви поїдете своєю дорогою, ми — своєю". І тут вони чомусь почали нас обганяти, притискати, тикати стовбуром у вікно. Типу хотіли сфотографуватися. Є люди, яких алкоголь просто вбиває. А якщо ще і ствол є, та купа п'яних пацанів, то чому б не пуститися у всі тяжкі і не поїхати кого-небудь лупануть?! Це підлість і боягузтво, я вважаю", - повідомив Євген Кошовий.

Незважаючи на все, халепа скінчилася нормально. Також чоловік помітив, що жорстких ситуацій і агресивних людей він вже давно не боїться.
"Був випадок, після якого я нічого і нікого не боюся. Я розчарувався в людях. Як казала черепаха Тортила Буратіно: "Битися треба — так бийся!" – підсумував комік.

Раніше ми писали, що шоумен і актор студії "Квартал 95" розповів про те, як він ставиться до мовного питання в нашій країні.

Український комік, учасник "95 Кварталу" Євген Кошовий, близький друг шоумена Володимира Зеленського, знову висловився про українську мову.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Євген Кошовий заявив, що йому байдуже, якою мовою з ним розмовляє людина. Головне - бути адекватним і робити добрі справи.

При цьому Євген Кошовий уточнив, що особисто він може розмовляти як російською, так і українською, для нього немає ніякої різниці.

"Я можу розмовляти українською мовою, а також можу розмовляти російською. Для мене немає різниці, хто як розмовляє. Якщо людина робить добро для країни, то мені все одно — нехай хоч на суахілі говорить", - підкреслив актор Євген Кошовий.

Нагадаємо, Зеленський зачитав передвиборну програму: основні плани слуги народу з "Кварталу 95".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський утер носа всім чиновникам і показавяким має бути президент.

"Знай.uа" писав, політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.