Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість нарешті відправилася на відпочинок в сонячний Маямі, адже довгий час не могла дозволити собі відпустку через гастрольний тур Diva. Так, артиска виставила фото у весь зріст в коротенькій туніці, давши шанувальникам можливість оцінити її фігуру.

"🎄Мій зимовий ранок. ❤️@liliyapodkopaeva_official", - похвалилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Фігура 😍 сексуальна 👍", "Ідеальне тіло!👍👍👍", "шикарна! ))" "Божественна.", "Статуеточка!!!😍".

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.