Оля Полякова засипала прокльонами хейтерів своєї старшої доньки. У коментарях під фото 13-річної Маші поп-діва наслала на них купу хвороб. Передає Clutch.

Нещодавно Оля Полякова вирушила з дітьми на відпочинок у Таїланд, звідки її 13-річна донька Маша публікує яскраві фото. Однак, вона часто стикається з негативом з боку підписників, тому під одним із фото попросила користувачів не кривдити її.

"Якщо я вам не подобаюсь то просто відпишіться, не треба зганяти на мені свій негатив!!", - написала Полякова.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На цей раз в коментарях з'явилася сама знаменита мама.

"Моя дитинко! Я наслала на всіх твоїх недоброзичливців діарею і прищі, вони тепер сидять в туалеті і не можуть писати тобі гидоти!", - дотепно підтримала дочка Полякова.

Шанувальники Маші підтримали таку реакцію співачки: "Ось це я розумію турбота про дитину, не можу", "Мама порве всіх за дочок", "Оля у вас дочка найкрасивіша вся у вас як дві краплі води я думаю чого всі з туалету не вилазять".

Нагадаємо, популярна українська співачка Оля Полякова похвалилася підтягнутою фігурою в купальнику і викликала захоплені коментарі фанатів. Вона позувала на пляжі Маямі. Відповідне фото з'явилося на особистій сторінці Полякової в Instagram.

Раніше Знай.ua повідомляв, популярна українська співачка Оля Полякова порадувала своїх шанувальників новим "старим" знімком, на якому виконавиці всього 16 років. Варто відзначити, що Оля час від часу любить викладати "раритетні" фото.

Також Знай.ua писав, українська зірка, співачка Ольга Полякова повідомила в соціальних мережах про те, що вона потрапила в лікарню. Як розповіла співачка, за пару годин до корпоративу, на якому Полякова повинна була виступати, стався нещасний випадок. Вона пішла в салон на покрасу волосся і, сідаючи в машину, сильно вдарилася головою.