Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Матрьошка" (Russian Doll) і користувачі мережі вирішили, що це байопік про Аллу Пугачову.

Актриса Наташа Ліонн у рудій перуці просто вилита молода Примадонна!

Сюжет нагадує культовий фільм "День бабака". Головна героїня - росіянка за ім'я Надя, яка помирає у свій день народження. Після цього "Алла" потрапляє в часову петлю і постійно переживає один і той же день. При цьому з разу в раз їй доводиться переживати власну смерть.

Поки що невідомо, чи спеціально творці зробили Наташу Ліонн копією Пугачової. Тим не менше, користувачі не перестаются над цим жартувати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Світова прем'єра серіалу відбудеться 1 лютого 2019 року.

Нагадаємо, 21 грудня на Netflix відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму жахів під назвою "Пташиний короб" ("Bird Box"). Головні герої хоррора носять на очах спеціальні пов'язки як захист від таємничого і неймовірно небезпечної істоти.

Раніше Знай.ua повідомляв, в український прокат вийшов музичний фільм "Мері Поппінс повертається" - продовження знаменитої картини студії Disney 1964 року, що завоювала п'ять Оскарів. Головну роль у новому мюзиклі виконала Емілі Блант.

Також Знай.ua писав, Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному". Головні ролі в картині виконують Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон. У новому фільмі, який отримав додаткову назву "Інтернешнл", дія відбувається в Лондоні.