Відомий співак Філіп Кіркоров відвідав Діснейленд.

Він поділився новим знімком на своїй сторінці в мережі Instagram.

Після настання нового року багато знаменитостей вирушили на курорти, щоб відпочити разом з сім'єю або ж наодинці. Не виняток і Філіп Кіркоров. Поп-співак відвідав відразу кілька екзотичних місць, а також похвалився знімками зі свого відпочинку.

На цей раз співак вразив мережу своїм образом і заявою. Справа в тому, що російський артист відвідав Діснейленд – місце, в якому, здається, мріє побувати кожна дитина в цьому світі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Колір настрою ДИТИНСТВО!!Welcome to DISNEY WORLD 🕺🏻!", – зазначив Кіркоров під своїм новим знімком, на якому радісно позує перед знаменитим діснеївських замком.

Користувачі мережі залишили під постом співака безліч коментарів:

"Там кожен рік щось нове?) я думала там нічого не змінюється,або це вже як традиція?)", "Гулівер! Гарного відпочинку!", "Супер😍 мрію теж коли-небудь туди потрапити) Відмінного відпочинку!», "Кожна дитина до 99 років 😉 хоча б раз у житті повинен побувати в Дісней Ленді…. говорив творець цього дива!!! Ми там былииии!!!", "Філіп, як у мультфільмі", "2Какой ви класний❤️🎀🔆", "Завжди мріяла побувати там!!!!Вдалого відпочинку і чекаємо побільше фоток)))😘😘😘», "Дорослий мужик а одягається як школяр", "Милашка😍🔥❤️@fkirkorov", "Це де? У Франції?", "Смішний і юний", "Зміни в Вас просто радують♥ Безсумнівно легенда", – пишуть користувачі мережі під постом артиста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тільки вщухли обговорення ймовірної коханки російського пародиста Максима Галкіна, моделі Юлії Барановської, як новорічні свята знову підкинули парі купу проблем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський співак Філіп Кіркоров розповів про деякі подробиці життя з примадонною російської естради Аллою Пугачовою.
"Знай.uа" писав, що известная навіть легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова прикрасила своєю присутністю прем'єру шоу Філіпа Кіркорова "Я+R. Друге Я".