Актори найвідомішого українського гумористичного шоу "Квартал 95" поділилися невідомими сторінками власного життя.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, актори шоу відзначили, що й дотепер не вірять, що їм вдалося дійти таких висот.

Наразі вже відомо, що десятки разів гумористи могли обрати зовсім інший шлях у житті, проте кожного разу доля зводила їх разом у потрібному напрямку. Зараз важко собі навіть уявити, "1+1" без концертів цієї команди.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відомо, що раніше коміки зняли спеціальний документальний серіал "Квартал та його команда", де й розповіли про своє життя з самого початку й дотепер.

Зокрема, відзначається, що Олена Кравець була вірною вболівальницею команди Запоріжжя -Кривий Ріг-Транзит та навіть виходила у її складі на сцену.

У свою чергу Олександр Пікалов працював звичайним двірником у Будинку піонерів, для того щоб мати вільний доступ до репетиційної зали, у якому тоді грав Володимир Зеленський. Вже пізніше Олександр вступив до вузу на факультет механіки, щоб потрапити в команду КВН Криворізька шпана, яка функціонувала в навчальному закладі.

Інший актор команди Юрій Крапов закінчив суворовське училище із золотою медаллю та працював оператором у фотостудіїта електриком на шахті. А ще вони з Юрієм Корявченковим вчилися на одному факультеті і грали разом у СТЕМі.

Юрій Корявченков планував стати лікарем, працював в хірургічному відділенні санітаром, але з медичним майбутнім у нього не склалось.

У свою чергу лідер та засновник студії Володимир Зеленський перший клас закінчив у Монголії, а потім разом з родиною повернувся в рідний Кривий Ріг. Майбутній шоумен ніколи не знав на відмінно математику, за що його лаяв тато кібернетик. Хлопцеві краще давалися гуманітарні науки: він мріяв стати дипломатом, але потім пішов вчитися на юриста.

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти, шоумен та комік Володимир Зеленський зареєстрував власну партію. Так, на сайті Міністерства юстиції України з'явилася юрособа з промовистою назвою "Політична партія "Слуга народу". Першими це помітили УНН, та опублікували цікаві дані з посиланням на Мін'юст.

Але найцікавіше ще попереду. Виявляється, керівником партії "Слуга Народу" значиться Баканов Іван Геннадійович. А якщо вірити даним аналітичної системи You Control, то саме цей чоловік з 2013 року значиться керівником ТОВ "Квартал 95".

Нагадаємо, чи стане фільм "Кварталу 95" Слуга народу реальністю в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", шанси Зеленського на президентство оцінив ще один відомий шоумен.

Також "Знай.ua" писав, що рейтинг Зеленського стрімко мчить до 70%.

Номер "Кварталу 95".