Відомий український комік, лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський, який в даний момент ще вважається незареєстрованим кандидатом у президенти України, довгі роки дискредитував політику України. Зеленський роками висміював та обігравав її в своїх комедійних номерах.

Таку думку озвучила виконавчий директор ГО "Центр.UA" Інна Борзило в ефірі одного з українських телеканалів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Експерт заявила, що в Україні просто немає традиційних політичних сил, саме тому є простір для того, щоб персони шоу-бізнесу пробували себе на посаду Президента України.

"Я не упереджена в цьому, звичайно, артисти можуть це робити, але до цього треба підходити, як до новорічного корпоративу, так як це не професійно. Це прирівнює політику до того, що відбувається на телеекранах, хоча це не так – бо це прийняття ключових рішень для країни в інтересах суспільства. Політика – це те, чому можна вчитися", – наголосила Інна Борзило.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Особисто я не переконана, що Володимир Зеленський, який є ще незареєстрованим кандидатом, буде гідним політиком. Тому що він роками, на мою думку, дискредитував українську політику, висміюючи і обігруючи її в своїх талановитих комедійних шоу. Звичайно, він дуже талановитий бізнесмен і комік, проте, я вважаю, що він вже багато нашкодив українському інституту органів влади", – додала експерт.

Вона закликала кандидатів і всіх українців звертати увагу на те, з чим йдуть на вибори політичні сили, тому що вони можуть по-різному привертати до себе увагу, але потрібно подивитися їх детальну передвиборну програму.

Варто нагадати, що популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього не було передвиборної програми. Щоб усунути цей недолік, комік виклав в соціальну мережу відеоролик з проханням до українців залишити в коментарях під постом 5 пунктів його майбутньої програми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що Зеленський може відібрати більшу частину виборців у інших депутатів.

Нагадаємо, серцеїд Притула показав зворушливе сімейне відео: найкращий тато в світі.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського викрили у брехні: на чому попався слуга народу.

Знай.uа писав, Зеленському загрожує небезпека на посаді президента.