Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відправився на Різдво в Італії.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці шоумена, він позує під час прогулянки в італійській Флоренції. Для виходу в світ Іраклі Макацарія стильно вбрався. На ньому темний костюм з блакитною сорочкою та темно-зеленою краваткою. Поверх цього шоумен надів чорне пальто і теплий коричневий шарф, на його ногах світлі кросівки, а на очах модні сонцезахисні окуляри.

У підписі до фотографії Макацарія написав: "У Флоренції мені пощастило побувати на найбільшій міжнародній виставці одягу Pitti Uomo. Це справжній рай для модників, де найбільші бренди зі всього світу готують свої стенди і тут дійсно є на що подивитися. На Pitti представлені нові колекції, які задають тон в моді на наступний сезон і лише через рік будуть представлені в магазинах. А ви слідкуєте за світом моди і зміною тенденцій?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Дівчата в захваті від його стильного образу, і засипають чоловіка компліментами. А деякі почали відповідати на запитання Макацарія про моду. "Приголомшлива архітектура", "Не стежу, але на мій погляд ви зі смаком одягнені, мені дуже подобається", "Чудово виглядаєш", "Мода циклічна, а кутюрні речі завжди в тренді", "І кому ж такий красень дістанеться?", "Супер! Такий діловий, серйозний", - пишуть в коментарях до фото Іраклі.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.