Знаменита співачка Алла Пугачова, яка оголосила про повернення на сцену великим сольним концертом на честь 70-річного ювілею, порадувала шанувальників новою потужною піснею.

Композиція «Поживи в моїй шкурі» була опублікована на її YouTube-каналі.

Алла Пугачова шокувала новорічним привітанням: пряме послання Путіну.

«Поживи в моїй шкірі, а потім вже вчи мене жити — кому виставити ніж мені, а кого мені любити», — емоційно співає Алла Борисівна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алла Пугачова вразила публіку запальним танцем в міні.

Свіжий трек Алла Борисівна проілюструвала афішею прийдешнього виступу, який заплановано на 17 квітня 2019 року.

Як повідомляють ЗМІ, квитки на єдиний концерт «Алла Пугачова. P. S» шанувальники зірки розкупили в 1-ий же день після старту продажів.

Сама Алла Борисівна поки нічого не повідомляє про майбутнє шоу і про те, хто візьме у ньому участь. «раз У житті буває 70 років. Дай, Боже, сил мені на цей вечір», — пише Пугачова під афішею.

Нагадаємо, Пугачова заради Кіркорова перетворилася на ту саму Примадонну: такою її пам'ятають мільйони.

Нещодавно в Instagram з'явилися фотографії співачки в надзвичайно пишній перуці та окулярах круглої форми. Знімки вразили публіку – практично ніхто улюбленицю одразу не впізнав.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Алла Пугачова схудла на 20 кг: експерти розкрили її секрет.

Дієта, на якій сидить Примадонна існує, і називається вона "СРСР". Таку систему харчування придумала сама співачка, і суть її дуже проста. Все це ви вже чули сотні раз: не можна їсти солодке, борошняне і солоне, ще раз в тиждень потрібно проводити розвантажувальний день.

Також "Знай.ua" писав про те, що кохання більше немає: Алла Пугачова вийшла в світ без обручки і в траурному образі.

Алла Пугачова намагалася до останнього грати роль люблячої і щасливої дружини на тлі частих чуток про зради Максима Галкіна, проте, вік і проблеми зі здоров'ям дали знати про себе. У ЗМІ повідомляють, що співачка вирішила розірвати шлюб з Галкіним.