Багато хто захоплюється тим, як Пугачова змогла у своєму похилому віці схуднути на 20 кілограмів. Цим, звичайно ж, користуються маркетологи, які підсовують наївним покупцям чергову "чудо-пігулку" нібито від зірки. Так в чому ж насправді секрет стрункої фигури Примадонни? Про це передає Clutch.

У своїх інтерв'ю Алла Борисівна не любить поширюватися про свої методи схуднення, але все ж якщо слухати уважно, можна винести багато корисного.

Дієта, на якій сидить Примадонна існує, і називається вона "СРСР". Таку систему харчування придумала сама співачка, і суть її дуже проста. Все це ви вже чули сотні раз: не можна їсти солодке, борошняне і солоне, ще раз в тиждень потрібно проводити розвантажувальний день.

Алла Пугачова завжди готує собі сама. В її раціоні багато овочів і фруктів, а також нежирних кисломолочних продуктів. Вона намагається пити багато води і постійно рухається. Пугачова не зізнавалася, чи ходить на тренування, але прихильники впевнені, що спорт у житті співачки все ж є.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Примадонна дотримується суворого правила і ніколи не вечеряє пізніше 21:00. Також її вже нечасто побачиш у нічних закладах, адже Алла лягає спати не пізніше 23:00.

Але найголовніший секрет схуднення Примадонни - це діти. Малюки змушують співачку постійно бути в русі, до того ж, вони дарують їй позитивні емоції і сміх. Це і змушує Пугачову відчути себе знову молодою.

Деякі говорять про хірургічне втручанні, але насправді секрет Пугачової дуже простий: вона веде здоровий спосіб життя. Так що щоб досягти такого ж результату потрібно просто взяти волю в кулах і повністю переглянути свій спосіб життя.

Нагадаємо, Примадонну російської естради Аллу Пугачову, якій наступного року виповнюється 70 років, розкритикували за сміливе вбрання.

Раніше Знай.ua повідомляв, Алла Пугачова в останні кілька років активно експериментує з новими образами.

Також Знай.ua писав, ваігтна фанатка відверто розповіла про секс з Кіркоровим.