Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нове фото, на якому вона позує під час вагітності.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Регіни Тодоренко, вона позує на вулиці французьких Канн, куди прилетіла на відомий кінофестиваль. Телезірка постала на фото в спокусливій рожевій сукні з акуратним декольте і пікантним вирізом на ногах. На цьому знімку Регіна перебуває на третьому місяці вагітності. Її волосся зібране в елегантну укладку, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала так званий "вагітний марафон". Викладаючи все нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим. Так, в цей раз Тодоренко повідала про авіаперельоти у першому триместрі вагітності.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"На 3-му місяці поговоримо про перельоти. Знаю, знаю, перельоти, звичайно ж, - небезпечні і майбутнім мамам необхідно рахуватися зі своїм становищем і дотримуватися розумної обережності. Так сталося, що в першому триместрі я досить багато і часто літала, але не тому, що я така кар'єристка або божевільна, просто люблю свою роботу. Перш, ніж сісти в літак і помчати на Каннський кінофестиваль, я проконсультувалася з лікарем, який повідомив, що медики не радять цього робити, але якщо не далеко і не дуже часто, і стан вагітної дозволяє, то нічого страшного в цьому немає. Чесно кажучи, коли я вперше сіла в літак, усвідомлюючи, що вагітна, мені було трохи страшно, (я ніколи не боялася літати, адже за час подорожей пролетіла понад 141 000 км, але, мабуть, материнський інстинкт спрацьовує навіть на такому ранньому терміні), слава Богу, все пройшло добре і Регіна-мандрівниця навіть під час вагітності залишилася Регіною-мандрівницею. Так що добрих вам і безпечних подорожей.

P. S.: УВАГА! Якщо ви вагітні та збираєтеся кудись летіти:

1. Ваш лікар повинен виписати довідку на час подорожі.

2. Цю довідку ви повинні пред'явити працівникам аеропорту, щоб зайвий раз не проходити металошукачі і не опромінюватись.

3. Довідка дає можливість іноді проходити без черги, а в деяких аеропортах навіть окрема лінія для вагітних. (Всі вагітні знають, як важливо всюди проходити швидко, так як нирки працюють зі швидкістю світла в цей період)

4. Запасіться компресійними панчохами, навіть якщо у вас не набрякають ноги, все одно надягайте!

Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на фото вона буквально випромінює щастя. Фолловери вже чекають нових публікацій від Регіни.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.