Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в загадковому місці в різних позах. Нещодавно зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, тепер же знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила. Однак, новорічні канікули підходять до кінця, і Світлана зібралася повертатися до роботи.

На фотографіях, які з'явилася в записі Світлани Лободи, вона постала на огляд публіки в ніжному пляжному образі і позує на сходах, демонструючи довгі голі ноги. Для фотосесії співачка одягла довгу бежеву блузку. Волосся артистки розпущене, а на голові у неї косинка з вузликом, на очах круглі сонцезахисні окуляри. На руках і ногах червоний лак. Світлана згинається в різних позах на камеру.

У підписі до фотографії Лобода написала: "Хочу до сонця #авокругхолода". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами і привітаннями в коментарях. А деякі запитують Світлану, де і з ким вона відпочивала в новорічні свята.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком. Співачка привітала шанувальників з Різдвом яскравим пляжним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.