Екс-SMASH!! , а нині – успішний сольний виконавець, російський співак Влад Топалов, позиціонує себе як старанного сім'янина. Його улюблена дружина Регіна Тодоренко нещодавно подарувала йому спадкоємця. Але що відбувається тепер? Відома модель і світська левиця Кіра Арсеніна опублікувала на своїй сторінці відео ніжних обіймів зі співаком, супроводжуючи коментарем "а адже колись я запалювала під його пісні". Тепер, схоже, Арсеніна запалює з самим Топаловим, ніжно притискаючись до нього щокою, за спиною у законної дружини, Тодоренко.

Користувачі Мережі миттю кинулися відновлювати справедливість: "а тепер ви пара, так?" "що ти трешся про чужого мужика, простипома?" "а нічого, що він одружений"? Арсеніна жартувала: "так, у нас тепер шведська сім'я, дитину втрьох виховуємо".

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко розповіла про тяготи вагітності "мене дуже сильно рознесло і потрапила в лікарню".

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нові фото, на яких вона позує під час вагітності.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На фотографіях, які з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в різних образах і ситуаціях. На цих знімках телезірка вже на четвертому місяці вагітності. У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи всі нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим.

"В кінці першого триместру мене дуже сильно рознесло, і я якось відразу поправилася на 9 кг! У мене були величезні щоки, великі стегна і я вже не влазила в свій звичний розмір S. І саме тоді ми з усією командою приступили до роботи над власним шоу – перший жіночий late night. Це було дуже складно. Начебто ніякого гормонального вибуху не було, я все так само багато їздила, бігала, ходила, встигала займатися йогою і контролювати роботу над шоу, але мені зовсім не вистачало енергії, було важко зібратися", - пише зірка.

Напомним, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.