Студія "Квартал 95" приготувала яскраве та гумористичне відеопривітання для народного артиста України Станіслава Боклана, який у неділю, 13 січня, відсвяткував День народження.

Квартал 95
Квартал 95

Відео з'явилося на офіційній сторінці кварталівців у Facebook.

"Сьогодні День народження у самого народного і найулюбленішого нашого артиста Станіслава Боклана. Маестро, спасибі, що з нами!", - написали привітання в "Квартал 95".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Варто нагадати, що Станіслав Боклан - народний артист України, український актор театру і кіно. Народився 12 січня 1960 року в місті Брусилів (Україна).

У коментарях до відео підписники також приєдналися до привітань.

"Щиро вітаємо !!! Як шкода, що його немає в соціальних мережах! Передайте йому, будь ласка, що він наш улюблений артист! Здоров'я міцного! Нових ролей, нових ідей! Успіху, миру і благополуччя!", - написала Олександра Бехтер. "З Днем народження, метр! Ви просто чудові!", - додала Юлія. "З днем народження Стас! Здоров'я Вам міцного! І довгих років творчості!", - написала Ірина.

Нагадаємо, відомий український актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий попередив українців про провокації, які вже ретельно готуються під ім'ям політичної сили Зеленского.

Кошовий записав відеозвернення до українців у своєму Instagram у п'ятницю, 11 січня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український шоумен і продюсер Володимир Зеленський відверто зізнався, що сильно дорожить людьми, з якими йому довелося вирости, і він завжди бореться за ці теплі стосунки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відомо, що в "Кварталі 95" велика частина акторів з Кривого Рогу - рідного міста Володимира Зеленського. І також, наприклад, Алексанр Пікалов, який грає на сцені екс-президента України Віктора Януковича.

Також Знай.ua писав про те, що романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату.