Український гуморист Сергій Притула звернувся до українців із проханням отямитись і перестати займатись політичною агітацією на його Facebook-сторінці.

Справа в тому, що Притула, який не припиняє жартувати над походом в президенти Володимира Зеленського, після кумедного ролика про те, як гуморист пропонує свою кандидатуру на заміну, перейшов до більш рішучої іронії. Сергій розмістив пост з дошкульним жартом щодо того, хто вийде в другий тур виборів президента.

"Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає... пара номер 8 - Наталя Могилевська та Влад Яма!", - написав шоумен на сторінці у Facebook.

Своїм жартом Притула натякнув на випадок з перемогою Зеленського у шоу "Танці з зірками". Це сталось у 2006 році, коли пара Володимира Зеленського і танцюристки Олени Шоптенко здобули перемогу над парою Наталії Могилевської та її партнера Владислава Ями.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Незважаючи на винесений вердикт професійного журі, яке визнало Могилевську з Ямою найкращими, телеглядачі проголосували за Зеленського з Шоптенко - 728 тисяч голосів проти 381 тисячі.

Цей пост Притули прокоментувала величезна кількість користувачів. Серед цих дописів більша частина більше схожа на політичні дебати та політичну агітацію. Дісталось і самому Притулі – його звинуватили в тому, що він "продався" Порошенку.

Сергій Притула відповів на всі ці випади, зазначивши, що почне банити всіх, хто жарт перетворює на сторінці в соцмережі на площадку для політичних агіток. Притула підкреслив, що хоче бачити на своїй сторінці "людей із здоровим почуттям гумору".

" В себе на сторінці агітуйте хоч за Зе, хоч за Пе, хоч за Ху! А тут в коментах я хочу бачити людей із здоровим почуттям гумору" – написав гуморист

Нагадаємо, Зеленського і Притулу зіштовхнули лобами: в український прокат практично одночасно вийшли дві знакові стрічки, від яких критики очікували багато: комедія "Секс і нічого особистого" (20 грудня) із Сергієм Притулою та "Я, ти, він, вона" (27 грудня) із Володимиром Зеленським у головній ролі.

Фільм Сергія Притули був його дебютом у жанрі кіно і тепер він побореться за "народну любов" із Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула передбачив конкурентів Зеленського у другому турі

Також Знай.ua писав, Сергій Притула записав кумедну відео-пародію на Зеленського