Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверті фото, на яких позує майже голою.

Так, на фотографіях, які з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує в яскравому жовтому купальнику, льопаючись у воді. Волосся дівчини зібране у високий тугий хвіст, а на її обличчі немає макіяжу. На одному з фото, яке Настя зробила сама на телефон, шанувальники можуть зблизька розглянути її пружні груди і красиві очі.

На другому знімку Решетова позує стоячи по груди у воді на краю басейну. Вона відвернулася від камери і дивиться в бік. На цій фотографії деякі фолловери моделі роздивилися у неї шрами від пластичної операції на грудях. На третьому фото дівчина і зовсім відвернулася від камери, і на ній крім купальника ще й коротка жовта накидка з довгими рукавами.

В підписи до фотографій Анастасія Решетова заявила, що не використовувала для них фотошоп і фільтри: "Почався період, коли 100% кайфових моментів залишаються за кадром. Справжній відпочинок! Постараюся більше не пропадати. І тут дійсно #nofilter #nophotoshop". Фото Анастасії Решетової викликали шквал коментарів та обговорень в мережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Багатьом сподобалися знімки, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромніше, і взагалі не вірять, що обійшлося без фоторедакторів. "Зовсім інша, ніжна і дуже красива", "Купальник у доньки Тіматі віджала, чи що?" "Яка красуня", "Груди в Москві робила?", "Під пахвами видно шрами від силікону", "Подумала Боня. Які ж ви всі однакові", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.