Старша донька Арнольда Шварцнеггера виходить заміж за зірку супергеройських фільмів Кріста Прэтта. Про це передає Clutch.

29-річна Кетрін Юніс тепер заручена з 39-річним актором Крісом Праттом. Прихильницям "Вартових Галактики" і "Світу юрського періоду" тепер залишається лише проливати сльози по голлівудському красеню.

Донька "Залізного Арні" отримала на заручини діамантове кільце. Актор повідомив про майбутнє весілля в своєму Instagram.

"Мила Кетрін, я такий радий, що ти сказала "так"! Я щасливий, що зможу одружитися на тобі", — підписав зворушливий кадр Крістофер.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Точна дата весілля Кріса Пратта і Кетрін Шварценеггенр поки невідома, але фанати чекають церемонії вже в цьому році.

Раніше повідомлялося, що ще одна голлівудська пара розпалася – зірка блокбастера "Вартові Галактики" Кріс Претт розлучається з дружиною, комедійною актрисою Анною Феріс.

Про це зірки заявили разом на своїх сторінках у соціальних мережах, поваливши шанувальників в шок.

"З сумом повідомляємо вам про те, що офіційно розлучаємося. Ми робили спроби зберегти шлюб протягом довгого часу і дуже розчаровані. У нашого сина є двоє батьків, які дуже його люблять, і заради нього ми хочемо зробити наш розрив якомога більш тихим і без втручання сторонніх. Ми все ще любимо один одного і завжди будемо з радістю згадувати час, проведений разом", - написали актори.

Анна і Кріс провели у шлюбі вісім років. У 2012 році у них народився син Джек.

Нагадаємо, шлюб зірки "Вартових Галактики" Кріса Пратта і комедійної актриси Анни Феріс розпався через чутки про його зраду. Коли актор був зайнятий на зйомках фільму "Пасажири", в пресі активно обговорювався його роман з колегою Дженніфер Лоуренс.

Раніше Знай.ua повідомляв, зірка Голлівуду Алнольд Шварценеггер влаштував приголомшливий сюрприз американським рятувальникам.

Також Знай.uа писав, Арнольд Шварцнеггер розповів про стосунки з Кличком і зізнався в коханні Києву.