Українська співачка Світлана Лобода обурена низькою якістю послуг в аеропорту Російської Федерації.

Зірка вперше прокоментувала, після оприлюднення в мережі відеоролика, де обурюється поганою роботою співробітників віп-залу "Шереметьєво", інцидент. Подробицями співачка поділилася в інтерв'ю для видання SUPER.

"У мене нульова толерантність до непрофесіоналізму. Якщо людина приходить до мене на концерт і купує квиток, я повинна відпрацювати на 200%, щоб виправдати надану мені довіру. Якщо я оплачую дорогі послуги віп-терміналу тільки, щоб встигнути на перший генеральний прогін шоу, прем'єра якого в кінці тижня відбудеться в "Крокус сіті хол", я очікую від співробітників аеропорту якісного виконання своїх посадових обов'язків", - заявила Лобода.

Стало відомо про те, що артистка готує офіційну претензію на адресу аеропорту - Лобода вимагає пояснень, на якій підставі не були виконані оплачені нею послуги з віп-зустрічі в терміналі D "Шереметьєво".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, умови VIP-залу аеропорту Шереметьєво виявилися недостатньо "королівськими" для української співачки Світлани Лободи, яка зараз активно гастролює в Росії. Лобода, яка ніколи не відрізнялася м'якістю характеру, вирішила показати всю міць свого гніву прямо в аеропорту, і влаштувала справжній скандал, оскільки залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода відвезла дітей подалі з Росії.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує не одна, а зі старшою дочкою Євангеліною. Схоже, що зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, і тепер, мабуть, знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила.

Також Знай.ua писав, Лобода показала яскраві і спокусливі фото зі свого райського відпочинку.