Шанувальники скандальної російської співачки Ольги Бузової підозрюють, що у неї може бути серйозне захворювання. Передає Clutch.

Ольга Бузова вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки публікує яскраві фото, кожне з яких отримує активну підтримку з боку її багатомільйонною аудиторії.

Днями в історіях на офіційній сторінці в Instagram російської знаменитості з'явився короткий відеоролик. Фани одразу ж звернули увагу на шкіру Бузової, яка, на їх думку, виглядає дуже болісно. Користувачі почали активно попереджати співачку про ризик захворіти онкологією.

"Алергія на сонце, терміново Москву, так і рак шкіри можна отримати", "Оленька, сонце погано впливає на вашу шкіру. Вона вже виглядає не так свіжо і здорово, як коли ви були в Росії. Мені здається, вам варто швидше закінчити з відпочинком на Мальдівах і поїхати в Казань або Геленджик. Там сонце нормальне", "Алергія на сонце, терміново Москву, так і рак шкіри можна отримати", "Шкода мені шкіру твою", "Дозагораешься до стану Рибина і Сенчуковой…" – коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує в роздільному купальнику чорного кольору з принтом у вигляді ананасів на грудях. Волосся Ольги розпущене і розпатлане, а на очах невеликі окуляри. При цьому артистка явно дуріє, кривляється і позує в кумедних неприродних позах. У підписі до фото Ольга Бузова заявила, що хоче перевірити, які фотографії більше подобаються шанувальникам – постановочні чи живі.

Нагадаємо, Волочкова показала ялинку на Мальдівах, але шанувальники дивляться не на неї.

Раніше Знай.ua повідомляв, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Також Знай.ua писав, Бузова залізла в басейн з величезним букетом.