Кандидат у президенти Володимир Зеленський, який нещодавно зареєстрував свою партію "Слуга Народу", не припиняє цей самий народ смішити до сліз. Так, нещодавно на екрани вийшов новий комедійний номер студії "Квартал 95" за участю Володимира Зеленського і Юрія Крапова. В світлі зростання ажіотажу навколо "слуги народу", ролик миттєво набрав популярність в мережі, пише Politeka.net.

Комедіанти зачепили тему святкування нового року в суворих українських реаліях, а точніше – ранок після святкування.

Відео з виступом було викладено на офіційній сторінці студії «Квартал 95» в Facebook, з підписом зі словами: «Коли почав гупати вже був п'яний — допит в поліції». Також номер з цим виступом можна подивитися на каналі Youtube.

На сцені артисти студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, Юрій Крапов вийшли в ролі п'яного бешкетника і поліцейського. Юрій Крапов в ролі поліцейського почав допит «п'яного» Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Під час допиту стало зрозуміло, що герой Зеленського нічого не пам'ятає імені, прізвища не, не місця проживання. На питання чому Володимир Зеленський опинився на Майдані з сокирою в руках і навіщо рубав новорічну ялинку, той відповідав з іскрометним гумором:

Ти ялинку сам рубав?

Сам!

А чому тоді при затриманні ти кричав: «Коля, біжи!»

Тут два варіанти: або я був не сам, або Колька — це я…

Користувачі мережі не змогли пройти повз нового відео і почали його тут же коментувати. Багатьом коментаторам сподобався номер «Квартал 95»:

«Зеленський кращий комік з Кварталу, дуже артистична людина в ролі грає ніби й не був іншою людиною, а народився відразу в образі😊👍», «ГУМОР врятує СВІТ», «Зеленський взагалі супер!!!😂😂😂😂», «Ось він класно грає п'яних…!!!!», «Люблю дивитися квартал, завжди піднімає настрій. Ви найкращі!!!», «найсмішніший номер що я бачив».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ізраїль оцінив шанси коміка на крісло глави держави.

Країна в очікуванні майбутніх виборів президента, які відбудуться в кінці березня 2019. Поки українці не ознайомилиися з повним списом кандилдатів на крісло глави держави, однак кілька людей прикували особливу увагу народу. Так, на Новий рік український комік і телеведучий Володимир Зеленський заявив, що боротиметься за посаду президента на рівні з відомими політика. Які шанси у Зеленського стати керівником України оцінили в Ізраїлі.

Нагадаємо, Зеленський зачитав передвиборну програму: основні плани слуги народу з "Кварталу 95".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський утер носа всім чиновникам і показавяким має бути президент.

Також портал "Знай.uа" писав політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.