Днями тисячі шанувальників Алли Пугачової ошелешила новина про те, що улюблена співачка могла загинути під час зйомок через асфексію, яка виникла у результаті алергічної реакції.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це пишуть російські ЗМІ, які звернулися з проханням пояснити інцидент до чоловіка Примадонни Максима Галкіна.

Варто нагадати, що Аллі Пугачовій стало зле на зйомках передачі на Першому каналі, яка була присвячена її давнього приятеля Ігорю Ніколаєву. Журналісти написали, що у Примадонни почало дерти в горлі, а незабаром навіть проявилися ознаки задухи від штучного снігу, задіяного на зйомках.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На запитання журналістів про стан Пугачової Галкін відповів здивуванням. Максим повідомив, що передача знімалася ще в листопаді, і подібного інциденту там не відбувалося.

"Яка алергія? У неї все чудово. Просто є кілька сайтів, які продукують всю цю нісенітницю. Зйомка з Ігорем Ніколаєвим була 29 листопада, а сам Миколаєв уже відпочиває в Майамі. З тих пір Алла ніде не знімалася. І алергії у неї немає. Алергія буває у мене. Вона посиділа і пішла не тому, що погано їй було. А тому, що потрібно було їхати. Так що менше вірте тому, що пишуть в інтернеті. Коротше, все добре!" - пояснив артист.

Максим Галкін
Максим Галкін

Нагадаємо, зйомки в програмі "Сьогодні ввечері", присвячені Ігорю Ніколаєву, ледь не стали для Примадонни російської естради Алли Пугачової останніми у житті.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Заради того щоб привітати близьку людину з 40-річчям творчої діяльності, Алла порушила обітницю мовчання і приїхала в "Останкіно". Однак незабаром про це дуже пошкодувала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, тільки вщухли обговорення ймовірної коханки російського пародиста Максима Галкіна, моделі Юлії Барановської, як новорічні свята знову підкинули парі купу проблем.

Пугачова та Галкін
Пугачова та Галкін

Після публікації нових фото в Instagram фанати підозрюють, що вони знову на межі розриву. Як видно на знімках, шоумен і його кохана відзначили цей день в гостях у своєї подруги Іди Достман.

Також Знай.ua писав про те, що японська співачка, яка працювала з Аллою Пугачовою на гастролях зізналася, що Примадонна вживала неймовірну кількість алкоголю.