Барабанщик філіппінського рок-гурту Razorback Брайан Веласко, зістрибнув з багатоповерхового будинку знімаючи все на телефон. Відео було опубліковано на Facebook, однак незабаром було видалено.

До цього 41-річний Веласко попрощався з друзями і батьками, після чого вистрибнув з 34 поверху. Трагедія сталася в столиці Філіппін, Манілі.

Перед смертю музикант виголосив на камеру "Тепер я збираюся йти". За інформацією місцевої поліції, тіло Веласко було виявлено вранці 16 січня, о 9:45 за місцевим часом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У мережі піднялася кампанія, учасники якої просять не репоста і не публікувати відео самогубства Веласко. На Youtube їх оперативно видаляють.

Дивіться: Брайан Веласко зістрибнув з даху

Razorback - філіппінський хард-рок-гурт, що утворився в 1990 році.

Спочатку вона була відома як постійний учасник клубу Kalye, що в даний час не існує.

Razorback вперше почав виступати з Led Zeppelin, Хуан де ла Крус, Black Sabbath і Iron Maiden. Гурт об'єднали барабанщик Мігель Ортігас і гітаристи Тірсо Ріпол і Девід Агірре.

Нагадаємо, донька відомого музиканта Майкла Джексона, 20-річна бісексуалка Періс, яка нещодавно розірвала роман з відомою моделлю Карою Делевінь, раптово потрапила до лікарні.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 виявили труп хлопця. Також "Знай.ua", у Сумах чоловік кинувся під поїзд.