Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка довгий час по приїзду в Москву заперечувала своє місцезнаходження, адже твердо вирішила переїхати на острови, однак шанувальники давно розкусили її, тому Анастасії довелося в усьому зізнатися.

"Мені довелося покинути улюблені Мальдіви.... Але на цей чарівний і любий мені острів я скоро повернуся.🌴 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Ось! Як всі від вас і очікували, ключове слово "ДОВЕЛОСЯ"!!!😂😂😂", "ПМП не задалося)", "А чому "довелося",Вас,що вигнали?", "За лазнею поїхала і за конем.", "Знову обман😏 Навіщо ж ви нас обнадіяли, що ви там залишаєтеся???".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі:рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.