Знаменита українська співачка Тіна Кароль у соцмережі Instagram показала, як син Веніамін грає на фортепіано.
"Мій дорогий, моє все", – підписано відео.

Варто відзначити, що красень-син Тіни від загиблого чоловіка Євгена Огіра відчуває себе впевнено за фортепіано. У коментарях користувачі почали хвалити хлопчика і бажати йому з мамою всього найкращого.
"Як же схожий", "Здоров'я і щастя мамі і синові...", "Розумашка! Дай Бог вам усім здоров'я та будьте щастливі!", "Заради чого варто жити. Радість в житті", "Так на батька схожий...", "Здоров'я, удачі, натхнення і щастя синочкові і матусі!!!!", "Дуже приємний, хороший хлопчик", "Як же він схожий на маму!", - пишуть шанувальники Кароль.
На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль сидить на стільці й уважно дивиться в камеру, злегка посміхаючись. Волосся співачки зібране ззаду і пов'язане білим бантом, а на її обличчі акуратний макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала улюбленою червоною помадою.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Декому здалося, що співачка сумує, і її попросили не робити цього.

Нагадаємо, Кароль і Лобода висловилися про фемінізм.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль запалила на вечірці з Миколою Тищенко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль схвилювала фанатів глибоким декольте.