Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у вишуканій довгій сукні цікавого фасону. Наряд чорний, але збоку видно білий шлейф, також у плаття немає бретелей і воно відмінно підкреслює витончену фігуру Ольги Куриленко. Відомо, що це один зі знімків фотосесії актриси для глянцевого журналу Rogue Magazine.

Ольга зображена в незвичайних декораціях, стоячи біля чорного шкіряного дивана і старого дерев'яного комода. Також на фото можна помітити яскраве світіння за спиною зірки. Волосся Куриленко зібране в оригінальну зачіску, які були популярні в минулому. На її обличчі видно яскравий макіяж.

У підписі до фотографії актриса написала: "Знову п'ятниця!". Схоже українка дуже любить цей день тижня. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Чудовий образ, дуже красива", "Красива", "Так гарно", "Виглядаєте чудово. Доброго дня. Бережіть себе, і Бог благословить вас", "Ольга, ви супер!", "Класна, як завжди", "Досконала жінка", "Ух ти, так сексуально і красиво!", "В кіноіндустрії теж п'ятниці бувають?", "Чорт візьми, ти виглядаєш приблизно на 10 мільйонів доларів. Дівчинка, ти така прекрасна, дуже-дуже чудова", "І вас з п'ятницею, Ольга! Гарного настрою!", - пишуть в коментарях до фото Куриленко.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.