Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, вирушила в США і показала фото в компанії Потапа. Знімками артистка поділилася в Instagram. На одному кадрі вона позує в чорній прозорій блузці і екстремальній міні-спідниці на тлі заставки шоу Acceso total.

На другому фото Каменських постала в обнімку з Потапом, кинувши на нього красномовний погляд.

"Боже, як я вас давно не бачила разом", "Ммм, який погляд", "Мені не здається, що просто так не дивляться таким поглядом?!", "Коли вони вже зізнаються, про те, що вони разом?", - пишуть в коментарях.

Чутки про те, що між Настею Каменських і Потап роман, ходять вже давно. І хоча самі артисти підтверджувати ці розмови не поспішають, своїми вчинками все ж інтригують шанувальників.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Мексику разом з репером Потапом, яким давненько приписують роман і шлюб. Так, всю відпустку артисти виставляли фото та історії порізно, однак нещодавно Настя все-таки "засвітила" спільний знімок з коханим чоловіком, виконавцем Позитивом і його дружиною.

Також повідомлялося, що українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в купальнику.

Напомним, Настя Каменських здивувала шанувальників новим чином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.