Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі. Проте відбувається дія зовсім не на пляжі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує у світлому суцільносу купальнику з мультяшним принтом. Після спекотних Мальдів з морем і білим піском, артистка вирушила на гірськолижний курорт у Франції. Саме там Оля в купальнику тоне в заметах, напевно, забула, що вже не на пляжі. Для фотосесії на снігу, крім купальника, Ольга наділа лижні окуляри і білі уггі.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Фото в купальнику і в снігу – done. Тепер одягаю гірськолижний костюм, і на схил". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, така фотографія артистки сподобалася, але деякі помітили фотошоп. А інші обговорюють фігуру і груди співачки, а ще лають за таке дурисвітство.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хороша фотосесія", "Ідеальна", "Тобі не холодно?", "Ні, ну дурепа дурепою. Мізків немає, думає, якщо оголятся скрізь, то чоловіка знайде", "Оля як вам вдалося так схуднути? Поділіться секретом", "Захворієш", "Мда, грудей немає, так ще й застудити хоче!", "А потім Оля дивується, чому вона захворіла", "Красуня", "Ну ось різниця колосальна між фото і відео. Навіщо так очевидно фотошопити?", "Переживаю за твоє здоров'я, Олечка", "А де шпагат на снігу і купіль?", "Волочкова позичила", "Годувальницю не застуди", "Здрастуй пневмонія", "Купальник дитячий!", - пишуть в коментарях до фото Ольги Бузової.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.