Компанія Classic Stills, яка займається випуском постерів, артов і фотографій з фільмів та серіалів, спільно з Universal Studios займеться виробництвом лімітованої серії плакатів з фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь".

У планах компанії випуск постерів по всім восьми частинах франшизи. Найвідданіші фанати зможуть взяти участь у відборі кадрів, які Classic Stills використовує для плакатів. Наприклад, в минулому році компанія надала фанатам можливість вибрати кадри з серіалу "Доктор Хто", які охопили всю історію серіалу і 13 акторів, що зіграли головного героя.

Кожен плакат буде коштувати від $100 до $500, оскільки вони виготовляються в єдиному екземплярі з високоякісних матеріалів і оформляються вручну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Деніел Редкліфф вже давно виріс, але в наших серцях він так і залишився "хлопчиком, який вижив". Правда, в житті актор мало чим схожий на Гаррі Поттера.

1. Ден називає своїм кумиром актора Майкла Кейна, на якого він хотів бути схожим все дитинство.

2. Ден вважає себе вільною людиною, бо дозволяє собі займатися всім, чим хоче.

3. Редкліфф стверджує, що любить жити в Нью-Йорку, тому що там його британський акцент вважається незвичайним.

4. Він вважає себе феміністом.

5. Запальний по натурі. Особливо дратується через несправедливість по відношенню до його близьких і друзів.

Також ми писали, що двадцятидев'ятирічний Деніел Редкліфф і його кохана Ерін Дарк, яка старша за нього на 4 роки, рідко з'являються разом на публіці. Тому шанувальники актора були безмежно раді побачити нові знімки, зроблені нещодавно папараці.

Нагадаємо, Гаррі Поттера застукали на прогулянці з коханою Ерін Дарк.

Раніше Знай.uа повідомляв, напередодні прем'єри серіалу "Чудотворець" Деніел Редкліфф, який зіграв у ньому роль ангела, вирішив поділитися планами на майбутнє.

Знай.uа писав, ним стали наші улюблені діти-актори з "Гаррі Поттера".