У листопаді минулого року в МВЦ відбулася прем'єра шоу Макса Барських, на якому глядачі вперше змогли почути пісні з нової платівки "7". Шанувальники виконавця були в захваті від треків в стилі "80-х" (альбом зроблений у стилістиці того часу).

Барських вирішив презентувати пісню "Странная" з альбому "7". Співак розповів, що саме цю композицію він присвятив таким же незвичайним людям, як і він сам.

"Я досить дивний і багатьом незрозумілий хлопець. Спостерігаючи портрети людей в житті, я найчастіше зупиняюсь на тих, хто виділяється з загального потоку. Через незграбність, скромність або, навпаки, через надмірну рішучість таких людей прийнято називати дивними. Але такі люди близькі мені, і я відчуваю їх найбільше. Ця пісня ідеальна для однієї пари навушників, двох закоханих у ванній і цілого будинку без електрики". Макс Барських

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Новий трек вже доступний для прослуховую і скачування. А в Apple Music вже відкрилося передзамовлення альбому Макса Барських - "7", світова прем'єра якого відбудеться вже 8 лютого.

Нагадаємо, в Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Однак на його захист несподівано прийшов кліпмейкер Алан Бадоєв.

Комусь із присутніх, мабуть, не сподобалися пісні веселі і сексуальні рухи танцівниць в паєтках під час воєнного стану, і він вирішив припинити виступ, перерізавши провід. Проте такі провокації не міг допустити продюсер Барських і екс-ведучий "Орла і решки" Алан Бадоєв. Шоумен досить грубо звернувся до провокаторів і заявив, що нічого не зупинить концерт.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українська співачка Tayanna показала спокусливе тіло в новому кліпі, чим буквально звела з розуму більшу частину чоловічого наслення України. Кліпмейкером виступив Алан Бадоєв.

Також Знай.uа писав, що новий кліп ONUKA зняли під Києвом у масштабному звалищі в Підгірцях. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.