Український співак Олег Винник здивував фото з рудоволосою красунею.

Популярності Олега Винника заздрять навіть найбільш популярні артисти. А відомі продюсери та піарники намагаються розгадати феномен успіху Олега Винника. Його називають володарем вовчиць, йому навіть вдалося стати найпопулярнішим співаком в Україні. На жаль він не часто ділитися своїми особистими фото, хоча і веде сторінку в Instagram.

Але все ж недавно український співак Олег Винник, вирішив порадувати своїх шанувальниць новими фото на своїй сторінці в Instagram. Знімок вийшов вражаючим - співак позував сидячи за столом, і ніжно посміхаючись в камеру для своїх фанаток. Єдине, що могло їх не дуже порадувати це красива жінка, що сидить поруч з артистом.

Але, судячи з напису на фото ця жінка виявилася журналісткою, яка взяла перше в цьому році інтерв'ю у Олега Винника:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Перше інтерв'ю в цьому році вже на сторінках свіжого номера журналу "Наталі". Шукайте у точках продажу преси", — підписав Олег Винник.

Користувачі мережі побачивши цей знімок поспішили його тут же прокоментувати. Багато хто залишили в бік співака свої компліменти:

"Красунчики, так тримати", "Вам так личить усмішка ви дуже красиві посміхайтеся частіше ви дуже Прикольні я вас дуже люблю)))", "Олеже , я вже у твоїх колін", "Олежка, ти наш Юра Шатунов", "Олежа, які в тебе сині очі", "Олег, ви супер!!".

Раніше повідомлялося, що популярний співак і серцеїд Олег Винник розповів секрет свого підтягнутого тіла і поділився своєю системою тренувань.

Мало хто знає, який титанічна праця стоїть за цими красивими м'язами. Популярний український виконавець окрім концертної діяльності встигає регулярно відвідувати тренування і дотримуватися правильного харчування.

45-річному артист розповів, що кілька років займався професійним спортом.

Нагадаємо, співакові і секс-символу Олегу Віннику не вдалося зробити фотографію з сонечком на своїй долоньці.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий співак Олег Винник похвалився на своїй сторінці в Instagram величезним подарунком від шанувальників. Зараз вже відомо, що віддані фанати співака подарували йому величезний букет червоних троянд.

Знай.uа писав, український певец Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року.