Відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов спровокувала чутки про його таємний роман з Ольгою Бузовою. Передає Clutch.

Молодий тато опублікував у своєму профілі в Instagram фото, на якому ніжно обіймає Бузову. Таким чином він привітав одіозну співачку з Днем народження.

"Люба моя!!!!! З Днем Народження тебе, сонце! Ти — прекрасна! У всьому! Ми сто років знайомі, але, на жаль, не так часто спілкуємося, як мені б хотілося! Але за всі ці роки, з незрозумілих для мене причин, ти стала мені по-людськи дуже близька і кохана мною! Таких, як ти, дуже мало!!!! (…) Ти сильна, але всередині дуже вразлива! Ти — дівчинка. Справжня. Ніжна і добра! І особисто я тебе дуже люблю! І я хочу тобі побажати бути здоровою! Тобі, твоїй чудовій мамі та сестричці! Бути кращими за всіх! Завжди попереду!(…) Хто б що не говорив, я завжди буду в цьому впевнений і буду тебе захищати! наскільки це можливо і потрібно! Щастя тобі того, якого ти сама собі бажаєш! Люблю, ціную, поважаю і міцно обіймаю!!!!! Твій, Я", - написав Топалов.

Занадто відверте і захоплене привітання викликало швилю обурення в коментарях. Шанувальники пишуть, що одружений Влад не може так захоплюватися іншими жінками.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Такого роду привітання неповага до своєї жінки я вважаю. Занадто. Якщо чоловік поважає свою жінку він ніколи не буде висловлювати, вихваляти іншу жінку і неважливо подружка вона або сусідка.. Бузова це чи ні. Навіть якщо Регіна ніколи не подасть виду, зведе все на жарт, але в душі я впевнена їй буде боляче. Твоя дружина найкраща повинна бути для тебе", "Суцільні визнання в коханні, твій я, тег #там, де ти… Ніби назло комусь це писав або по приколу… Нудотно до неможливості", "Регіну шкода", "Такий закоханий погляд. Немов через секунду поцілуються".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала відверте фото на шостому місяці вагітності.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лазарєв зворушливо зізнався у коханні Ані Лорак.

Також Знай.ua писав, Тодоренко вибачилася перед мамою.