У програмі "Ранок з Україною" українські зірки розповіли, з ким найбільше люблять обніматися. Передає Clutch.

Олег Винник зізнався, що найбільше обіймів отримав під час презентації пісні Щастя. У День святого Миколая в 2012 році вовчиці подарували йому "обійми, фізичні, такі пристрасні".

Оля Полякова розповіла, що її дочка Маша сильно ревнує, коли бачить, що знаменита мама обіймає своїх шанувальників і шанувальниць.

Оля Полякова
Оля Полякова

"Буває, дитина підходить, щоб сфотографуватися, притискається до живота… І навіть чутно, як сердечко б'ється від хвилювання. А моя молодша дочка, якщо побачить – по телевізору або на фото – потім запитує: "Що це?" Ревнує дуже: "Чого це ти обіймаєш якусь чужу дівчинку? Ти тільки мене обіймати повинна!" – розповіла Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Ірина Білик розповіла, що для неї найприємніші "обнімашки" з коханими людьми: родичами і чоловіком. Вона нагадала українцям, що їм потрібно обіймати рідних частіше.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Оля Цибульська вважає, що для неї обійми життєво необхідні: "Обійми – дуже важлива штука в житті. У мене є кум DZIDZIO, який, як він каже, дуже любить "жмакатися". І навіть якось сказав: "Кума, ти знаєш, я навіть секс не так люблю, як обніматися".

Раніше повідомлялося, що Олег Винник опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

У публікації, яка з'явилася на сторінці артиста, він хвалиться, що в нього вже 500 тисяч підписників в Instagram. Також Винник подякував шанувальникам за це зворушливими словами. На фотографії Олег Винник позує в романтичному образі. На ньому червона футболка, поверх якої він накинув чорне пальто, а на голові у співака чорна шапка з яскравими смужками. Він уважно дивиться в камеру блакитними очима.

Нагадаємо, Винник зачарував прихильниць стильним образом.

Раніше Знай.ua повідомляв, донька Олі Полякової втерла ніс зірковій мамі сміливим купальником.

Також Знай.ua писав, перші новорічні хіти 2019 року, які не залишать байдужим нікого.