Старша донька популярної співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман нещодавно поділилася з шанувальниками черговим яскравим фото в купальнику.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 17-річна Соня опублікувала знімок, на якому вона засмагає на сонці в темних окулярах і цільному купальнику від бренду Moschino.

Варто відзначити, що підписники одразу взялися коментувати фото популярної дівчини, відзначаючи, що вона помітно подорослішала і тепер ще більше схожа на свою маму. Фото майже миттєво зібрало більше 7 тисяч лайків. Не дивно, чому знімки, на яких Соня позує в купальниках, збирають безліч "сердечок", адже постать у дівчини приголомшлива.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Фігура класс!", "Тигриця!", "Дуже красива", "Чарівно виглядаєш в цьому купальнику!", "Подорослішала, красуня", - написали її фоловери.

Як відомо, що в 2018 році Соня Кіперман переїхала жити в Сполучені Штати. Дівчина живе і вчиться в Каліфорнії, де живе і коханий Соні – вона зустрічається з американцем вже більше двох років.

Раніше повідомлялося, що Віру Брежнєву, дружину Костянтина Меладзе, яка зараз активно будує свою кар'єру в РФ, вирізали з ефіру російського каналу. Як відзначають російські видання, Брежнєва потрапила в якийсь "чорний список НТВ". Відзначається, що Віра не раз відмовлялася спілкуватися з представниками НТВ.

Нагадаємо, що композитор Костянтин Меладзе зізнався в недавньому інтерв'ю, що не відчуває жалю з приводу того, що Світлана Лобода вийшла в свій час з гурту "ВІА Гра".

Як повідомляв портал Знай.иа, російський шоумен Олександр Цекало заявив, що розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої – Вікторією Галушко, і вже будує нові плани на сімейне життя.

Також портал Знай.иа писав, що у новорічну ніч екс-солістка Віа Гри Віра Брежнєва заспівала в одному з телешоу разом із новим складом гурту. Віра покинула колектив, в якому виступала більше чотирьох років, наприкінці 2007 року і продовжила кар'єру співачки вже сольно.