Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість отримала від соліста групи "Ленінград" Сергія Шнурова подарунок у вигляді вірша до свого 43-го дня народження. Так, артистка вирішила відповісти виконавцю тим же, стоячи на снігу в купальнику з задертой ногою. Вийшло, звичайно, не сильно в риму, але можливо Анастасія вклала всі сили в незрозуміле фото.

"Разводясь на всю страну,
Ну а че такова?
Делает теперь шпагат.
Как Настя Волочкова?!😂
Я конечно не поэт,
Как Сережа Шнуров.
Я умею пируэт
И молчать про дружбу.
Не умею столько пить
И выглядеть фигово.
Собирать охват и хайп
На стихах про Волочкову 🤣
А адрес твой-не Ленинград.ru, где я родилась, а инстаграм Анастасии Волочковой 🤣", - спробувала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Пупок у Насті дивний предмет, в житті він є , в фотошопі ж нема", "Волочкова розвела мости!", "Ні в скад, ні в лад, поцілуй кобилу в... Пачку😁", "З римою біда...як і зі змістом)", "На водокачку схоже😂", "А навіщо класти сніг на голову?Чи у Вас від ваших написань мозок закипає?!)", "Печеру провітрює😂".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.