Сьогодні, 23 січня, вийшов офіційний постер відвертої української комедії "Свінгери 2". за участю зірок естради Олі Полякової та Дзідзьо.

Як і в першій частині популярного фільму, у сиквелі знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Дар’я Астаф’єва, Анна Саліванчук та Олексій Вертинський. Але в продовженні історії з‘явилися і нові селебріті-персонажі: Дзідзьо і Монро.

У сиквелі провокаційної комедії головний герой - бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втратив чоловічу силу, його жінка Ілона (Оля Полякова) готова на все, аби підняти його потенцію. Діапазон фантазії Ілони безкрайній. Від рольових ігор до уроків у секс-гуру. До речі, цього самого секс-гуру, інструктора з тантричного сексу, в "Свінгерах 2" саме зіграв одіозний Дзідзьо. Що ж саме допоможе Ігорю повернути собі чоловічу силу? І до чого тут вибори президента України?

Українці з нетерпінням чекають виходу комедії, яка минулого року завоювала багато прихильників. У широкий прокат стрічка вийде 1 березня 2019.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зірковий фотограф Соня Плакидюк провела цікаву фотосесію з акторами. їЇй вдалося якнайкраще передати грайливий характер фільму та сексуальність головних пермонажів стрічки на нових постерах до комедії.

Нагадаємо, 13-річна донька у звабливому купальнику показала фігуру. Вся в маму, така ж довгонога та струнка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оля Полякова з донькою в купальниках запалили на яхті та похвалились елітним відпочинком.

Також Знай.ua писав, що через коментарі в соцмережі донька Олі Полякової сіла на дієту та скинула зайве.

Дивіться: офіційний трейлер українського фільму "Свінгери 2"