Відомий російський комік, гуморист і артист естради Юхим Шифрін поскаржився на проблеми зі здоров'ям.

Шифрін опублікував в Instagram витяг зі свого щоденника. Цим постом артист зізнався своїм шанувальникам, що старіє, через що у нього виникли деякі проблеми зі здоров'ям. Зокрема, за словами зірки російської естради, його пам'ять слабшає, тому тепер йому важче запам'ятовувати імена. Крім того, Шифріна "все більше підводить зір". Артист побоюється, що найближчим часом йому навіть доведеться зробити операцію і "попрощатися з одним зі своїх рідних кришталиків".

Не дивно, що погіршення зору і пам'яті позначається і на емоційному стані артиста, тому він все частіше відмовляється відвідувати "відкриття і прем'єри" і не любить довго розмовляти з колегами і друзями по телефону. У Шифріна змінилися і гастрономічні уподобання - він майже перестав їсти м'ясо.

На тлі всіх цих змін, у артиста почав слабшати потяг: "відлучки лібідо", як висловлюється гуморист, "стали трохи більш тривалими", а "любовні пристрасті" він тепер сприймає все більше в "комічному ключі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка російської естради запевняє, що в іншому його фізичний стан в повному порядку. Він регулярно відвідує спортзал і навіть може дати фору молодим колегам, якщо доведеться змагатися з ними в бігу і боротьбі. Шифрін додав, що він, дійсно, все більше "вкорінюється у футлярі", відгороджуючись від публічності, але нітрохи від цього не страждає. Однак деякі шанувальники артиста засумнівалися в цьому, зазначивши, що у нього немає ні дружини, ні дітей, тому йому, напевно, буває самотньо.

Нагадаємо, російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Шанувальники відраз відзначили, що на знімку Примадона виглядає молодшою за свого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, недавно відомому артисту Михайлу Боярському виповнилося 69 років. Зірка російського кіно зізнався, що найкращим подарунком для нього стало народження онука.

Також Знай.ua писав, у Москві на 61-му році життя помер відомий поет, видавець і критик Олександр Шаталов.