Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологах, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна зізналася, що її дитина не хотіла самостійно перевертатися і докладно описала похід до лікаря - остеопата.

"На 36-му тижні УЗД показало, що моя дитина щільно сидить навпочіпки і повертатися не збирається. Мене це страшенно дратувало. І, перш, ніж піти до остеопата, я начиталася такої інформації в інтернеті, яка повалила мене в жах. Дівчата, не робіть так, перевіряйте всю достовірність у свого лікаря! Прийшовши до остеопата, я дуже хвилювалася, особливо коли цей високий двометровий чоловік 🙈🙈🙈заліз своїми руками мені в живіт, як хіллер, намацав голову й почав перевертати мою дитину головою вниз: «Аа, малюк, тобі ніжка біля голови заважала перевернутися», - лагідно сказав лікар 👨‍⚕Це правда. На УЗД БУЛО ВИДНО, що одна ніжка зігнута, а інша випрямлена . Як??? Як він руками це відчув? . Як же мені було страшно! Але відразу через 15 хвилин я відчула полегшення, тому що центр ваги змінився, ніжки стали впиратися мені в ребра, і я дуже спокійно і повільно пішла додому. Я навіть боялася різко поворухнутися, тільки б дитина не поміняла позу. Решту часу до пологів я робила різні вправи, плавала за вказівкою лікарів, щоб плід був в правильному положенні. І скоро пішла народжувати.", - розповіла Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Здоров'я Вам і Вашому малюкові😉😘", "Регіна, спасибі що ділитеся вашими відчуттями. Дуже докладно. Дякую за рекомендації лікарів.", "Руками в живіт??..аааа...як таке можливо?", "Ухх які пристрасті🙀".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.